VAŠ MARKETING ASISTENT ZA ČARTER USLUGE

Zona plus je virtualni marketinški asistent za čarter tvrtke. Pomažemo čarter tvrtkama u osmišljavanju i provođenju digitalnih marketinških aktivnosti koje vam predstavljaju izazov.

Jedinstveni smo po tome što znamo interpretirati čarter buking liste i i na osnovu toga izgraditi digitalnu marketing strategiju od početka do kraja, u obzir uzimajući sve kanale koji mogu dovesti do povećanja prodaje. Optimalna popunjenost vaše čarter buking liste krajnji je cilj svih naših aktivnosti.

Naša misija je čarter tvrtkama dovesti nove i stvoriti vjerne goste. Želimo da digitalni kanali naših klijenata postanu izvrsni generatori prodaje. Tako ćete vi kao naši klijenti biti sretni, a mi volimo imati sretne klijente.

Što sve radimo za vas

Uz to što ćemo osmisliti i kreirati specifične digitalne marketing strategije za vaš čarter odradit ćemo i operativne zadatke koji vam uzimaju puno vremena.

Za vas ćemo:

  • upravljati komunikacijom na društvenim mrežama,
  • pisati oglase koji će dosegnuti željenu publiku,
  • ispričati priču o vašem brendu koja će privući nove goste.
Zona Plus - Marketing agencija za yacht charter tvrtke - Zadar

15

Zadovoljnih klijenata

37

Društvenih profila

720

Objava mjesečno

1423

Plaćenih oglasa

Naša priča

Kako je nastala zona plus

Nakon 11 godina rada direktno u čarteru na poslovima prodaje i marketinga čarter usluga rodila se ideja o jednoj novoj poslovnoj priči. Glavna ideja te naše priče je pomaganje čarter tvrtkama u izradi internet oglasa koji dovode nove goste u čarter, pisanju tekstova i sadržaja optimiziranog za tražilice, vođenju društvenih mreža i upravljanju njihovom reputacijom na internetu. Ukratko, asistiranje u digitalnim marketinškim aktivnostima. Tako je nastala Zona plus kao jedinstven servis za male i srednje čarter tvrtke koje u svom svakodnevnom poslovanju nemaju dovoljno vremena i stručnog kadra za taj dio poslovanja.

Budite i vi na popisu naših zadovoljnih klijenata

Zatražite više informacija o tome kako radimo

Upoznajte nas

Naš tim

Zona Plus - Marketing agencija za yacht charter tvrtke - Zadar

Barbara Rudolf

Social media manager
Zona Plus - Marketing agencija za yacht charter tvrtke - Zadar

Selma Čmelik

Founder & CEO
Zona Plus - Marketing agencija za yacht charter tvrtke - Zadar

Patricia Jurišić

Marketing assistant

Što o nama kažu

Naši zadovoljni klijenti