VAŠ MARKETING TIM

Zona plus je agencija za digitalni marketing te radimo kao vaš marketing tim. Pomažemo vam osmisliti i provesti sve one digitalne marketinške aktivnosti koje su vam izazovne.

Interpretiramo sve potrebe vašeg poslovanja te na osnovu toga izrađujemo digitalnu strategiju, od početka do kraja. Uzimajući u obzir sve kanale koji mogu dovesti do povećanja prodaje, naš krajnji cilj su vaši optimalni dugoročni poslovni rezultati.

Naša misija je tvrtkama dovesti nove ali i stvoriti vjerne kupce. Želimo da digitalni kanali naših klijenata postanu izvrsni generatori prodaje. Tako ćete vi kao naši klijenti biti sretni, a mi volimo imati sretne klijente.

Što ćemo učiniti za vas

Zona plus tim će za vas osmisliti i kreirati specifične digitalne marketinške strategije, a za vaše poslovanje ćemo odraditi i operativne zadatke koji vam oduzimaju dragocjeno vrijeme.

Za vas ćemo:

  • ispričati priču o vašem brendu koja će privući nove klijente
  • upravljati komunikacijom na društvenim mrežama
  • kreirati oglase i sadržaje koji će dosegnuti željene korisnike
Zona Plus agencija za digitalni marketing - Zadar

121

Zadovoljnih klijenata

250

Društvenih profila

4320

Objava mjesečno

5423

Plaćenih oglasa

Naša priča

Kako je nastala zona plus

Nakon 11 godina rada u turizmu na poslovima prodaje i marketinga rodila se ideja o jednoj novoj poslovnoj priči. Glavna ideja te naše priče je pomaganje tvrtkama u izradi internet oglasa koji dovode nove kupce, pisanju tekstova i sadržaja optimiziranog za tražilice, vođenju društvenih mreža i upravljanju njihovom reputacijom na internetu. Ukratko, timski rad na digitalnim marketinškim aktivnostima.

Tako je nastala Zona plus kao jedinstven servis za male i srednje tvrtke koje u svom svakodnevnom poslovanju nemaju dovoljno vremena i stručnog kadra za taj dio poslovanja.

Budite i vi na popisu naših zadovoljnih klijenata

Provjerite naše reference i zadovoljne klijente.

Naš proces rada

Naš proces rada

Nakon što nam se javite i zainteresirani ste za suradnju s nama proći ćemo nekoliko koraka prije nego što dobijete željene rezultate. Kako biste razumjeli proces naše buduće suradnje u cijelosti, podijelili smo ga na nekoliko osnovnih faza:

Što o nama kažu

Naši zadovoljni klijenti