ZADRŽITE POSTOJEĆE KUPCE

Godina vam je bila slabija nego inače? Nostalgično žalite za prošlim, boljim vremenima. Pitate se, gdje su nestali prijašnji klijenti?

Uredno se oglašavate, čak redovito šaljete newslettere, a s vremena na vrijeme i personalizirane e-mailove. Čitanost je slaba, a odaziv toliko malen da se ponekad osjećate kao Robinson Crusoe usred napuštenog otoka. Već ste zaključili – vaše mailove gotovo nitko ne čita. I da, vrlo vjerojatno ste u pravu!

Newsletter kampanje izgledaju jednostavne za izraditi i tu mnogi padnu u zamku kada ih odluče izrađivati sami. Ipak, newsletteri su više od obavještavanja o specijalnim popustima i nuđenja novih proizvoda.

Kako izgleda dobar newsletter?

  • Poruka obavezno mora biti personalizirana
  • Tekst i fotografije moraju biti optimizirani
  • Imati jedan konkretan cilj
  • Isticati vrijednosti za osobu koja prima newsletter

S jedne strane, cilj newsletter poruka je ostati u kontaktu i podsjetiti primatelje na vaše usluge. Povremeno ih možete razveseliti i simboličnim popustom. S druge strane, cilj tih poruka je i obavijestiti potencijalne klijente o aktualnostima i novostima u prodaji.

Tako ćete steći simpatije kupaca koji će se uvijek rado vratiti kao vaši kupci, dok ćete dobavljačima ostaviti dojam pouzdanog partnera koji vodi brigu o svom poslovanju.

E-mail marketing - Zona Plus agencija za digitalni marketing - Zadar

Što mi radimo

Osmislit ćemo e-mail kampanje kojima ćete postići više upita. Upravljat ćemo vašim e-mail kampanjama na način da angažiramo vaše kontakte i stvaramo lojalne kupce.

Planiramo

Izradit ćemo detaljan plan kome, kada i što slati

Dizajniramo

Dizajnirat ćemo i izraditi newslettere prema vizualu vašeg brenda

Kreiramo

Pisat ćemo sadržaj za vaše e-poruke koje će kupci voljeti čitati

Analiziramo

Sustavno ćemo mjeriti rezultate i izvještavati vas o njima.

Šaljite newslettere ciljanim klijentima i partnerima!

Kontaktirajte nas za detaljne mogućnosti e-mail kampanja za potrebe vaše tvrtke