Zona Plus Vas poziva na Biograd Boat Show 2017
09.10.2017. / Razno

Zona plus će u sklopu 19. nautičkog sajma Biograd Boat Show 2017 održati samostalnu prezentaciju pod nazivom: Digitalni marketing – čarter tvrtke na društvenim mrežama.

Zona plus će u sklopu 19. nautičkog sajma Biograd Boat Show 2017 održati samostalnu prezentaciju pod nazivom

Digitalni marketing –
čarter tvrtke na društvenim mrežama

Prezentacija će se održati

u petak, 20. listopada 2017.g., od 13.00 sati,

u prostorijama Kapetanskog kluba,

marina Kornati, Biograd nm.

O čemu će biti riječ?
Digitalni marketing je naša sadašnjost i budućnost. Postao je nezaobilazan način promoviranja usluga pa tako i čarter usluga. Ovom prezentacijom želimo Vam približiti koji su sve načini on line promocije čarter usluga dostupni, a mogu biti izrazito učinkoviti za Vaše poslovanje. Fokus će biti na društvenim mrežama budući su one postale puno više od same socijalne interakcije.

Kome je namijenjena prezentacija?
Svima koji se bave marketingom u čarteru direktno ili indirektno, managerima i voditeljima marketinških odjela čarter tvrtki, community managerima, vlasnicima čarter tvrtki, zaposlenicima u digitalnim marketinškim odjelima i odjelima prodaje čarter usluga.

Što ćete dobiti ovom prezentacijom?
Nove informacije i trendove vezane uz digitalni marketing, kako u svijetu tako i kod nas. Niz korisnih savjeta i trikova za što efikasnije korištenje društvenih mreža u marketinške svrhe za Vašu čarter tvrtku.

Koliko će trajati?
Predviđeno vrijeme trajanja prezentacije-edukacije je 45 min, a nakon toga je predviđeno vrijeme za vaša pitanja i komentare.

Dolazite? 

DA, DOLAZIM!

Ukoliko imate pitanja, slobodno nam se obratite na info@zonaplus.hr

Vidimo se,
Zona Plus